Kalender

2015

November 13-15 

Herre EM 2015 i fodtennis, Humenné, Slovakiet

I dag ved forbund bestyrelse møde blev aftalt organisatoriske punkter vedrørende deltagelse af Danmark herre landshold ved EM i Slovakiet. Det var de sidste træninger, transport, nye trøjer, osv.

EM vil blive overværet af 12 lande - CZK, SVK, ROM, HUN, SUI, FR, UKR, ENG, POL, AUT, DEN, IRL, og efter en vis tid igen bliver medlem af UNIF magtfulde lande Ungarn og Rumænien. Disse lande har hidtil ligget i den oprindelige organisation FIFTA, men logisk kunne indse, at det er gradvist mere af en Balkan-forening end en global organisation som hurtigt udviklende UNIF.

Forståeligt nok for en ung dansk hold vil det være en interessant oplevelse at møde de bedste hold i Europa.

https://humenne2015.eurofutnet.com

 

2013

Det glæder mig at informere, at efter mødet med det tjekkiske forbund i Prag er 4 juniore hold tilmeldt til juni KFIF stævne. Det er en god chance til alle danske spillere inklusiv de rekreative at møde tjekkerne på banen.

 

 

Fredag den 14. og lørdag den 15. juni 2013 afholder KFIF åbent fodtennisstævne, hvor alle interesserede kan prøve kræfter med sporten. Der er plads til alt fra nybegyndere til internationale stjerner, så der er ingen undskyldning...

Vi krydrer stævnet med deltagelse af danske landsholdsspillere og har inviteret en række internationale topspillere!
Der spilles double i kategorierne: Herrer A, Herrer B og Kvinder. Se mere i
invitationen.

2012

Maj 2012 - Fodtennisstævne i Tivoli med show-kamp, hvor spillere fra det danske fodtennislandshold, Christian Østermark og Daniel Hansen, udfordres af tidligere landholdsspillere i fodbold, Ebbe Sand og Lars Høgh. Kampens dommer: Pavel Masek, Danmarks Fodtennis Forbund

 

 

August 2012 - Kulturhavn i Københavns Kommune – Københavns Fodtennis- og Idrætsforening stiller op med en stand, hvor alle besøgende kan prøve fodtennis.

 

 

Oktober 2012 - Fodtennisstævne i Valby med deltagelse af 18 doublehold. De fleste hold stillede op i rækken med to bounce, som blev vundet af et hold fra Øbro Idræt (Pavel og Jan). Anden pladsen gik til Tenna og Anne-Mette fra KFIF. Én bouncerækken blev vundet af Camilla og Christian fra KFIF, mens det selvorganiserede hold med Mikkel og Thøger tog andenpladsen.